Over Comserve

ComServe is een toonaangevende ICT-dienstverlener die in 2004 is opgericht. Echter, onze reis in de wereld van ICT begon al in 1998, waar we waardevolle ervaring hebben opgedaan. Sindsdien hebben we ons volledig gericht op automatisering en het creëren van complete netwerkomgevingen.

Wat ComServe onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit, flexibiliteit en het bieden van duidelijk advies en oplossingen. We streven ernaar om praktische, georganiseerde, snelle en structurele diensten te leveren. Onze expertise ligt in het aanleggen, onderhouden en beheren van systemen en netwerken, waarbij we een adviserende rol aannemen in verschillende bedrijfsonderdelen.

Bij ComServe geloven we in het belang van een goed functionerende ICT-omgeving voor uw bedrijf. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten op uw specifieke eisen. Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe systemen, het optimaliseren van uw netwerkbeveiliging of het bieden van strategisch advies, wij staan klaar om u te ondersteunen.

Kies voor ComServe als uw betrouwbare partner in ICT. We streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten en blijven ons voortdurend ontwikkelen om aan de steeds veranderende behoeften van de ICT-wereld te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw bedrijf kunnen helpen groeien met onze hoogwaardige diensten en oplossingen.

Real People. Real Solutions.

Meet Our Spectacular Team

Raymond van der Poel

IT-Engineer

Dave van Ommeren

Webdesigner/Engineer

onze Partners

Let’s Do It Together

Ready To Grow Your Business?