Microsoft 365 Cloud

Ontgrendel het volledige potentieel van Microsoft 365 met Comserve

Ontdek hoe Microsoft 365 uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen met zijn krachtige functies en ongeëvenaarde mogelijkheden. Bij Comserve zijn we gespecialiseerd in het implementeren en beheren van Microsoft 365-oplossingen voor bedrijven zoals het uwe. Lees verder om te ontdekken wat Microsoft 365 te bieden heeft en hoe het uw organisatie kan transformeren.

Verhoog de productiviteit met Microsoft 365

Met Microsoft 365 heeft u toegang tot de vertrouwde Office-applicaties die u kent en waar u van houdt, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Of u nu onderweg bent of op kantoor werkt, u kunt gemakkelijk documenten maken, bewerken en delen. Daarnaast biedt Microsoft 365 samenwerkingstools zoals SharePoint en OneDrive, waarmee u bestanden veilig kunt opslaan en gezamenlijk kunt werken aan documenten. Werk samen met uw team aan projecten en bereik samen ongekende resultaten.

Beveiliging en compliance van wereldklasse

Het beveiligen van uw bedrijfsgegevens is van het grootste belang. Met Microsoft 365 kunt u op beide oren slapen, wetende dat uw gegevens beschermd zijn tegen cyberdreigingen. Microsoft heeft geavanceerde beveiligingsfuncties ingebouwd, zoals identiteits- en toegangsbeheer, gegevensversleuteling en dreigingsdetectie. Bovendien voldoet Microsoft 365 aan verschillende nalevingsstandaarden, zodat uw bedrijf kan voldoen aan regelgeving zoals de AVG en HIPAA.

Flexibiliteit en mobiliteit voor uw team

In een steeds meer mobiele wereld is het essentieel om uw team de vrijheid te geven om overal te werken. Met Microsoft 365 kunt u naadloos werken op verschillende apparaten en heeft u toegang tot al uw documenten, e-mails en agenda’s, waar u ook bent. Met de krachtige samenwerkingstool Microsoft Teams kunt u op afstand vergaderen, chatten en bestanden delen met uw team. Werk samen aan projecten en blijf productief, zelfs als uw teamleden verspreid zijn over verschillende locaties.

Beheer en beveilig uw apparaten met MDM en Intune

Met de geavanceerde mogelijkheden van Mobile Device Management (MDM) en Microsoft Intune kunt u de apparaten van uw medewerkers beheren en beveiligen. Stel beveiligingsbeleid in, houd apparaten up-to-date en bescherm bedrijfsgegevens, zelfs op afstand. Distribueer bedrijfsapps naar mobiele apparaten en zorg ervoor dat ze altijd veilig en up-to-date zijn. Met MDM en Intune heeft u volledige controle over de apparaten in uw organisatie.

Exchange Online: E-mail en agenda op de beste manier

Met Exchange Online, onderdeel van Microsoft 365, krijgt u een professioneel en betrouwbaar e-mailsysteem. Beheer uw e-mails, agenda’s en contacten eenvoudig en efficiënt. Met krachtige functies zoals gedeelde agenda’s, automatische archivering en uitgebreide zoekmogelijkheden, kunt u uw e-mailverkeer beheren en uw productiviteit verhogen.

Bespaar kosten en schaalbaarheid

Met Microsoft 365 hoeft u zich geen zorgen te maken over dure lokale servers en infrastructuur. U betaalt alleen voor wat u gebruikt met een flexibel abonnementsmodel. Dit bespaart niet alleen kosten, maar stelt u ook in staat om gemakkelijk op te schalen naarmate uw bedrijf groeit.

Bij Comserve begrijpen we de waarde van Microsoft 365 en de impact ervan op bedrijven. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van de overstap naar Microsoft 365, inclusief MDM en Intune. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen het maximale uit Microsoft 365 te halen voor uw organisatie.

Veelgestelde vragen over Microsoft 365

Ask Us Anything

Microsoft 365 is een geïntegreerde suite van productiviteitstools en cloudservices aangeboden door Microsoft. Het omvat vertrouwde Office-toepassingen, zoals Word, Excel en PowerPoint, evenals andere tools en services die bedrijven helpen samenwerken, communiceren en efficiënt werken.

Office 365 is de voorganger van Microsoft 365 en omvatte voornamelijk de Office-toepassingen en cloudopslag. Microsoft 365 gaat verder en biedt naast Office-apps ook geavanceerde beveiligingsfuncties, apparaatbeheer en samenwerkingstools, zoals Microsoft Teams.

Bij comserve nemen we de beveiliging van jouw bedrijfsgegevens uiterst serieus. We implementeren geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals end-to-end encryptie, firewalls en regelmatige audits, om ervoor te zorgen dat jouw gegevens te allen tijde veilig zijn.

We bieden flexibele licentiemodellen die zijn afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu behoefte hebt aan een vast aantal werkplekken of schaalbare opties, we kunnen een licentiemodel aanbieden dat bij jouw bedrijf past.

Ja, Werkplek Online kan worden geïntegreerd met jouw bestaande IT-infrastructuur. We evalueren jouw huidige IT-omgeving en werken samen om een naadloze integratie te realiseren, zodat je kunt profiteren van Werkplek Online zonder dat dit ten koste gaat van jouw bestaande systemen.

De implementatietijd kan variëren afhankelijk van de omvang van jouw bedrijf en de complexiteit van jouw IT-infrastructuur. Over het algemeen streven we ernaar om een soepele overgang te garanderen en jouw bedrijf snel te laten profiteren van de voordelen van Werkplek Online.

We bieden uitgebreide ondersteuning en technisch beheer voor Werkplek Online. Ons ervaren team staat klaar om eventuele technische vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en regelmatige onderhoudstaken uit te voeren om ervoor te zorgen dat jouw Werkplek Online optimaal presteert.

Ja, het is mogelijk om aanvullende softwaretoepassingen toe te voegen aan Werkplek Online. We kunnen samenwerken om de juiste softwareoplossingen te identificeren die jouw bedrijfsbehoeften aanvullen en integreren met Werkplek Online.

We begrijpen het belang van betrouwbare toegang tot jouw digitale werkplek. We bieden een hoge uptime-garantie voor Werkplek Online en implementeren redundantie- en back-upoplossingen om ervoor te zorgen dat jouw Werkplek Online altijd beschikbaar is.

De kosten voor Werkplek Online zijn afhankelijk van factoren zoals het aantal gebruikers, de gewenste functionaliteiten en eventuele aanvullende softwaretoepassingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en bespreking van de betalingsvoorwaarden die bij jouw bedrijf passen.

onze Partners

Don’t Wait

Contact Us For A Free Consult