Veilige en betrouwbare gegevensbescherming met Nakivo Backup

Bij ons ComServe begrijpen we het belang van gegevensbescherming voor uw organisatie. Daarom bieden we Nakivo Backup, een krachtige oplossing voor het veilig en betrouwbaar back-uppen van uw bedrijfsgegevens. Met Nakivo Backup kunt u met vertrouwen uw waardevolle gegevens beschermen en snel herstellen in geval van een storing of dataverlies.

Veilige en Efficiënte Back-up

Met Nakivo Backup kunt u uw bedrijfsgegevens veilig en efficiënt back-uppen. De software biedt geavanceerde functies, zoals incrementele back-ups, deduplicatie en compressie, waardoor u opslagruimte bespaart en de back-upprocessen versnelt. Uw gegevens worden versleuteld en opgeslagen op een externe locatie, zodat ze beschermd zijn tegen calamiteiten en ongeautoriseerde toegang.

Flexibele Planning en Retentiebeleid

Nakivo Backup geeft u de flexibiliteit om back-upplanningen en retentiebeleid op maat te maken. U kunt bepalen wanneer en hoe vaak uw gegevens worden geback-upt, evenals hoelang u back-ups wilt bewaren. Hiermee kunt u voldoen aan de specifieke behoeften van uw organisatie en zorgen voor een optimale gegevensbescherming.

Snelle en Betrouwbare Herstelopties

In geval van een storing, dataverlies of onbedoelde verwijdering, biedt Nakivo Backup snelle en betrouwbare herstelopties. U kunt individuele bestanden, mappen of volledige systemen herstellen met slechts een paar klikken. Met de functie voor instant recovery kunt u zelfs uw systemen direct opstarten vanaf de back-up, waardoor uw bedrijf snel weer operationeel is.

Toezicht en Rapportage

Nakivo Backup biedt uitgebreid toezicht en rapportagemogelijkheden, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw back-ups. U ontvangt meldingen over de voortgang en resultaten van uw back-ups, en u kunt gedetailleerde rapporten genereren om inzicht te krijgen in de gegevensbescherming van uw organisatie. Hierdoor kunt u eventuele problemen tijdig identificeren en corrigerende maatregelen nemen.

Schaalbare Oplossing

Of uw organisatie nu klein of groot is, Nakivo Backup biedt een schaalbare oplossing die met u meegroeit. U kunt gemakkelijk nieuwe gegevensbronnen toevoegen aan uw back-upinfrastructuur en de opslagcapaciteit uitbreiden naarmate uw bedrijfsgegevens groeien. Hiermee bent u verzekerd van een toekomstbestendige gegevensbescherming.

Professionele Ondersteuning

Ons team van professionele experts staat klaar om u te ondersteunen bij de implementatie, configuratie en ondersteuning van Nakivo Backup. We bieden deskundig advies en snelle responstijden om ervoor te zorgen dat uw gegevensbescherming soepel verloopt. U kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding om uw bedrijfsgegevens te beschermen.

Bescherm uw waardevolle bedrijfsgegevens met Nakivo Backup en geniet van gemoedsrust, wetende dat uw gegevens veilig en toegankelijk zijn, ongeacht wat er gebeurt.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte oplossing voor uw organisatie.

Don’t Wait

Contact Us For A Free Consult